Header image header image 2  

 

(Quantum Touch en Hotstone massage)


 
 
Even voorstellen

Mijn naam is Marjolein Lambrechts. Ik ben werkzaam als onderwijzeres in het basisonderwijs. In mijn beroep heb ik gemerkt hoe waardevol aanraken is. Ik laat de kinderen elkaar masseren en mijn ervaring is dat ze daar rustiger van worden en dat het leervermogen en de sociale vaardigheden verbeteren. Sinds een aantal jaren ben ik actief op alternatief gebied.
Via ervaring in een homeopathie- en natuurvoedingwinkel en een tarotopleiding heb ik mij verder bekwaamd op massage gebied. Ik ontdekte in masseren mijn passie.
Door het geven van massages kom je veel dichter bij de medemens, omdat fysieke aanraking belangrijk is om geraakt te worden. Door mijn invoelend vermogen en liefde voor het vak kan ik een juiste massage kiezen voor elk persoon.
De afgelopen jaren heb ik vele opleidingen/workshops gevolgd o.a.: Ontspanningsmassage, Hotstone massage, Kruidenstempelmassage, Voetmassage, Holistic Pulsing, Shambala, De-Stresshoofdmassage, Pitjitmassage, Quantum Touch, Japanse gezichtsmassage, Kindermassage.

In massagesalon "Touch for you" wordt er gewerkt met 100 % natuurlijke oliën van Volatile, waar een geneeskrachtige werking vanuit gaat.

 


In mijn salon