Header image header image 2  

 

(Quantum Touch en Hotstone massage)


 
 
Behandelingen

Hotstone massage   Prijs € 44 per uur

Een weldaad voor lichaam en geest. Een geweldig intens diepe warmte massage met hotstones die naar mijn ervaring bijzonder effectief is. De warmte van de basaltstenen dringt diep door in spieren en botten en is heerlijk ontspannend. Na het leggen van de hotstones op het lichaam word je verder losgemasseerd met warme olie, warme stenen en handen.
Een massage die je moeilijk met woorden kan uitleggen, maar die je gewoon een keer ervaren moet hebben.
Doel: lost vermoeidheid en spanning op en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Ontspanningsmassage   Prijs € 39 per uur

De tijd waarin wij leven vraagt steeds meer van het menselijk lichaam. Een drukke baan, stress, gezin.
Even tijd en aandacht nemen voor jezelf is echt geen overbodige luxe.
Ontspanningsmassage geeft het lichaam een betere doorbloeding en zuivert het lichaam van afvalstoffen. Door het lichaam te masseren krijgen lichaam en geest aandacht.
Een massage die vanuit warmte en aandacht wordt gegeven, geeft een gevoel van loslaten, rust en overgave.
Doel: ontspanning en een betere doorbloeding.

Kindermassage   Prijs € 20 (half uur)

Huidcontact is een basisbehoefte. Een liefdevolle aanraking doet iedereen goed; een knuffel, een arm om je heen. Kinderen die weinig aangeraakt worden groeien minder goed, zijn vaker ziek, zijn minder sociaal en kunnen moeite hebben met communicatie. Onvoldoende huidcontact kan leiden tot angst, onrust of verdriet. Ze zitten dan niet lekker in hun vel. Een baby die veel strelingen en liefdevolle aanrakingen heeft ontvangen kent die angst niet. Zo’n benadering leidt tot een open en harmonieus kind.
Aanraken geeft een gevoel van saamhorigheid en verbondenheid. Massage is een manier om de balans in het lichaam te herstellen. Het lichaam is het punt waar gevoel en verstand samenkomen. Daarom is aanraking ook zo belangrijk.
Tegenwoordig wordt er in de huidige maatschappij veel van kinderen verwacht. Daarom is het voor kinderen ook heel zinvol om de dagelijkse spanning en beleving even te kunnen loslaten en zich te concentreren op het "nu".
Bij een kindermassage gaat het erom dat kinderen leren wat geven en ontvangen is in een prettige sfeer waarbij er rekening gehouden wordt met behoeftes, emoties en grenzen.
Het is geweldig als een kind lekker in zijn/ haar vel zit. Door dat velletje eens extra aandacht te geven zijn de effecten:

  • Het kind krijgt meer zelfvertrouwen.
  • Het kind leert keuzes te maken/ grenzen te stellen.
  • Het kind kan uiting geven aan gevoelens.
  • De concentratie en/of slaapritme verbetert.
  • Het lichaamsbesef van het kind wordt groter.
  • Het immuunsysteem van het kind wordt versterkt.
Voor opgroeiende kinderen (en baby’s) is massage dus een ideale manier om hen te helpen bij hun ontwikkeling.

Quantum Touch   Prijs € 20 per behandeling

Quantum Touch is een snelle en sterke healingtechniek om houdingscorrecties van botten en gewrichten te bewerkstelligen. Ook vermindert het pijn en ontstekingen. Door het werken met de levenskrachtenergie (ook wel Prana, Chi, Manna of Ki genoemd) bevordert het de genezingsprocessen. Door gebruik te maken van verschillende soorten ademhalings- en lichaams-bewustzijnstechnieken ontstaat er een hoog trillingsveld rondom de te behandelen plek en zal de cliënt door het proces van resonantie en aanpassen op een natuurlijke wijze op deze hogere trilling mee gaan trillen zodat de zelfgenezingskracht zijn werk kan doen, hoe en waar dan ook in het lichaam nodig is.
Als het lichaam het kan, zal het zichzelf genezen van binnenuit en Quantum Touch kan dit proces versnellen. Het levert fantastische resultaten, maar het is niet gegarandeerd dat het voor iedereen werkt. De Quantum Touch behandeling gebeurt afhankelijk van de klacht staand, zittend of liggend met de kleding aan.

Quantum Touch: een doorbraak in het genezen met je handen!

Holistic pulsing
(alleen i.c.m. andere massage)

Holistic pulsing is een zachte, respectvolle behandelwijze waarbij het lichaam op een natuurlijke manier in beweging wordt gebracht.
Door het pulsen van het lichaam in een bepaald ritme wordt het lichaam in een stromende, golvende beweging gebracht. De noodzaak om weerstand te bieden wordt minder, waardoor ook de onderliggende, onbewuste, oorzaak van spanningen kan worden losgelaten. Spanningen kunnen op een steeds dieper niveau losgelaten worden. Ons lichaam, dat voor 80 % uit water bestaat, bevat een stroomsysteem dat voor een goede gezondheid onbelemmerd moet kunnen circuleren. De grote kracht van water is het vermogen om overal in ons lichaam de weg te vinden.
Waar spanningen zijn, worden afvalstoffen vastgehouden en is er geen doorstroming.
Wanneer de spanningen worden losgelaten, komen ook de afvalstoffen vrij.
Doel: ontspanning, acceptatie en genieten van de stroming van je lichaam.
Deze vorm van massage wordt niet apart gegeven, maar wordt geïntegreerd met andere behandelingen.